Makarna sosu yapma sürecinde en çok hangi aşama sizi zorladı? Mantarları dilimlemek veya domatesleri doğramak mı? Belki de sosun pişirilmesi sırasında malzemelerin uyumunu sağlamakta mı sıkıntı yaşadınız? Özellikle sosun kıvamını ayarlamak bazen zorlayıcı olabilir. Sizce bu tarifteki malzemelerin uyumu yeterli mi, yoksa farklı bir şey denemek daha mı iyi olurdu?
Makarna sosu yapma sürecinde en çok hangi aşama sizi zorladı? Mantarları dilimlemek veya domatesleri doğramak mı? Belki de sosun pişirilmesi sırasında malzemelerin uyumunu sağlamakta mı sıkıntı yaşadınız? Özellikle sosun kıvamını ayarlamak bazen zorlayıcı olabilir. Sizce bu tarifteki malzemelerin uyumu yeterli mi, yoksa farklı bir şey denemek daha mı iyi olurdu?
Cevap yaz