Oktay Usta'nın mantarlı et sote tarifini okuduktan sonra aklımda birçok soru var. Öncelikle, bu yemeği yaparken mantarları ne kadar süre pişirmek gerektiğini tam olarak anlayamadım. Mantarların suyunu bırakıp çekmesi ne demek? Ayrıca, etleri kavururken nasıl bir kıvamda olmaları gerekiyor? Sıcak servis önerisi var, peki, bu yemeği önceden hazırlayıp ısıtmak mümkün mü? Son olarak, bu tarifin yanına hangi yeşil salata tarifini önerirsiniz? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim!
Oktay Usta'nın mantarlı et sote tarifini okuduktan sonra aklımda birçok soru var. Öncelikle, bu yemeği yaparken mantarları ne kadar süre pişirmek gerektiğini tam olarak anlayamadım. Mantarların suyunu bırakıp çekmesi ne demek? Ayrıca, etleri kavururken nasıl bir kıvamda olmaları gerekiyor? Sıcak servis önerisi var, peki, bu yemeği önceden hazırlayıp ısıtmak mümkün mü? Son olarak, bu tarifin yanına hangi yeşil salata tarifini önerirsiniz? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim!
Cevap yaz